CREATE YOUR OWN XPERIENCE


Van jazz duo tot aan een Nederlandstalige coverband

Wilt u een klassiek optreden, een rockband of misschien toch een spetterende top40 band ? Het staat (nog) niet op onze website. Ons netwerk is echter zeer uitgebreid. 

Xperienza gaat samen met u op zoek naar de perfecte act voor uw evenement. Daarbij kunt u aangeven welk genre, bezetting en budget u voor ogen heeft. Dan creëren we samen dé belevenis die u nooit meer zult vergeten ! 

Hoe stelt u een eigen band samen?

Voordat uw favoriete band kunnen samenstellen hebben we wat meer informatie van u nodig.

Aantal personen

Een feestje voor 20 of 200 personen maakt nogal een verschil. Met name voor het geluid is dit belangrijk om te weten. 

Functie van de muziek

Voor ons is het van belang om te weten of u achtergrondmuziek, voorgrond of beide wilt horen op uw evenement. Met deze informatie kunnen wij u een beter adviseren over de samenstelling van de band. 

Wat is uw budget?

Geef aan welk budget u in gedachten heeft voor het optreden. Uw budget heeft natuurlijk invloed op het aantal muzikanten dat u zou willen boeken en de lengte van het totale optreden.

Welke muziek wilt u graag horen?

Geef duidelijk aan welke muziekstijl u wilt hebben. Niet iedere muzikant beheerst alle stijlen muziek. Daarom kunt u maar één genre kiezen bij de offerte aanvraag. Als u toch meerdere muziekstijlen wilt kunt u dit aangeven bij 'opmerkingen'. 

Welke bezetting is wenselijk?

Bij bezetting kunt u specifieke wensen voor bepaalde instrumenten aangeven. Bijvoorbeeld: drums, piano, saxofoon, basgitaar enz. Ook kunt u hier aangeven over u u een zanger of zangers bij wilt hebben.

Neem contact met ons op voor gratis advies!

Wij vinden een persoonlijke benadering met u als klant zeer belangrijk en helpen u dan ook graag met het organiseren van uw feest en geven u advies op maat. 

Neem dan ook voor een persoonlijk advies contact met ons op door middel van de offerte aanvraag of door naar ons te bellen of te mailen.


Offerte aanvraag voor YOUR OWN XPERIENCE

 


E-mailen
Map
Info