Muziek voor uw bedrijfsfeest 

Hoe groot of klein uw bedrijfsfeest ook gaat zijn, wij kijken samen met u naar de beste opties. Misschien bent u op zoek naar prettige achtergrondmuziek tijdens het diner of naar een leuke jazz band in de avond tijdens de borrel. Of toch afsluiten met een knallende coverband? Alles is mogelijk en bespreekbaar. 

Wij vinden persoonlijk contact en aandacht belangrijk. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een advies en prijs op maat voor uw personeelsfeest. 

Achtergrondmuziek tijdens het netwerken of de borrel

U heeft een netwerkbijeenkomst georganiseerd en u wilt daar net even wat extra's mee doen. Het huren van een jazz band of bijvoorbeeld een jazz duo zorgt voor die extra sfeer waar u naar op zoek bent! U wilt dan uiteraard wel nog op een normale manier met elkaar communiceren zonder uw stem te verheffen. 

De jazz bands bij Xperienza zijn op de hoogte van de functie die zij hebben bij zo'n gelegenheid. De muzikanten zullen altijd het volume in de gaten houden en ervoor zorgen dat de muziek niet te overheersend wordt zodat u nog op een prettige manier kan netwerken. 

Klik hier voor een overzicht van jazz bands die zeer geschikt zijn als achtergrondmuziek. 

Uw bedrijfsfeest afsluiten met een knaller! 

Aan het einde van een inspirerende dag bent u met uw bedrijf misschien wel op zoek naar een band die ervoor zorgt dat iedereen met een onvergetelijk gevoel naar huis gaat. Xperienza bied verschillende coverbands aan die dit mogelijk maken. 

Klik hier voor een overzicht van coverbands

Klik hier voor meer informatie over Sax And More

E-mailen
Map
Info