Jazz duo huren? Dan trekken wij alle registers open!

Wilt u een evenement organiseren, dan ontkomt u er niet aan goed na te denken over de muzikale invulling. En wanneer u dan uiteindelijk besloten heeft een jazz duo te huren, is het vaak nog erg lastig om de muzikale act te vinden die precies biedt wat u zoekt. Dit is de precieze reden waarom Xperienza voor u van toegevoegde waarde kan zijn. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat de juiste muzikanten op uw evenement komen te staan.


Vele mogelijkheden

Er zijn veel redenen om een jazz duo te huren. Het is namelijk een muzikale act met een zeer veelzijdig karakter. Ten eerste met betrekking tot de samenstelling van het duo. Bij Xperienza zijn namelijk allerlei combinaties denkbaar. Ziet u op uw evenement graag een saxofoon met gitaar, een saxofoon met piano of toch liever piano met zang. Of gaat u de andere kant op en kiest u voor de indrukwekkende contrabas in combinatie met zang of een ander instrument. Alles is mogelijk.


Flexibele entertainment

Maar niet alleen muzikaal biedt het huren van een jazz duo u veel mogelijkheden. Ook wat betreft de plaatsing is dit muzikale concept erg flexibel. Omdat u slechts rekening hoeft te houden met een gezelschap van twee personen en er weinig technische aspecten aan de act verbonden zitten, heeft u veel vrijheid in de keuze waar u de artiesten het liefst wil zien optreden. U kunt ervoor kiezen een spetterende eerste indruk, door het duo de gasten in de gang te laten ontvangen. Maar misschien vindt u het natuurlijk wel veel belangrijker dat de hoofdzaal voorzien van een warme en intieme sfeer door live achtergrondmuziek.

U kiest voor meer dan jazz duo

Eén ding staat bij Xperienza al wel van tevoren vast. En dat is het feit dat u ten alle tijden hoogwaardige muzikanten boekt, die muzikaal geschoold zijn of in ieder geval op eenzelfde hoogwaardig niveau presteren. En niet alleen op muzikaal vlak streven wij een topniveau na. Op het gebied van service vinden wij dit net zo belangrijk. Wanneer u kiest voor een samenwerking met Xperienza, bent u verzekerd van een muzikale partner die altijd zo snel mogelijk schakelt en reageert. Daarbij staan uw wensen centraal en denken we graag met u mee. Zelfs op korte termijn kunnen we u vaak nog helpen bij het vinden van het jazz duo dat u zoekt.

Of u nu een borrel organiseert, verantwoordelijk bent voor de live achtergrondmuziek bij een conferentie of op het punt staat om te trouwen: kies voor stijl en kwaliteit. Kies voor een act die precies biedt wat zoekt. Kies ervoor een jazz duo te huren van Xperienza.

E-mailen
Map
Info