Live achtergrondmuziek voor uw bruiloft, receptie, ceremonie, diner of bedrijfsfeest.

Ben je een enorme muziek liefhebber? Bezoek je wel eens een concert? Dan snap je de toegevoegde waarde van live muziek tijdens je bruiloft of bedrijfsfeest. De aanwezigheid echte muzikanten zorgt voor een totaal andere beleving en maakt een blijven indruk op je gasten. Het werkt sfeer verhogend en het maakt de gelegenheid echt bijzonder!

Kiezen van de juiste bezetting.

Ieder evenement is weer anders en er zijn diverse opties van bands die live achtergrondmuziek kunnen verzorgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een jazz trio, jazz duo of een jazz band. Houd bij het maken van een keuze voor de juiste band rekening met de volgende punten: 

·     Oppervlakte van de plek waar de muzikanten kunnen opstellen

·     De aanwezigheid van stroom op de plek waar je de band wilt neerzetten

·     Indien je evenement buiten plaats vindt, het hebben van een plan B zodat de muzikanten en instrumenten beschut       zijn tegen de regen.

·     Het aantal gasten dat je verwacht

Voorbeeld: je hebt maar een klein oppervlak tot je beschikking, er is geen stroom aanwezig, je wilt de muzikanten op verschillende plekken laten spelen en je verwacht niet ontzettend veel gasten? Dan is een jazz duo huren met saxofoon en gitaar een zeer geschikte optie.

Een prettig geluidsniveau.

De muzikanten waarmee wij samenwerken hebben allemaal ervaring met evenementen waarbij hun rol het invullen van live achtergrondmuziek is. Daarom begrijpen zij dat het spelen op een prettig geluidsniveau van zeer groot belang is. Mocht de muziek toch te sterk zijn? Geef het dan rustig aan. Dat vinden ze geen enkel probleem.  

Een band die gespecialiseerd heeft in de muzikale invulling van uw bruiloft. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. 

Bent u op zoek naar een band die zowel de muziek kan verzorgen tijdens uw ceremonie, receptie en feest in de avond? Dan is de Best Wedding Band de band die je moet hebben! Deze band bestaat uit drums, piano, bas en een zangeres met een ontzettend warme stem. Deze veelzijdige band speelt zowel pop als jazz muziek en is gedurende de gehele dag in te zetten.  

E-mailen
Map
Info