Best Wedding Band


Een fantastische muzikale opbouw op uw bruiloft.

De naam zegt het al, een betere band voor uw bruiloft is niet denkbaar! Deze jonge professionele muzikanten kennen elkaar van het conservatorium en voelen elkaar muzikaal feilloos aan. Dat is niet zo raar als je je bedenkt dat ze ook al jaren zeer goed bevriend zijn met elkaar. Zij zijn professioneelgepassioneerdgedreven en bovenal hebben ze ontzettend veel plezier in wat ze doen. En dat laten we merken tijdens onze optredens. Het repertoire gaat van easy listening, jazz naar pop en swingende, groovende, dansbare nummers. Altijd in sync en altijd in stijl met een hoog muzikaal niveau.

De Best Wedding Band staat voor u klaar om uw bruiloft nog mooier te maken dan u durft te dromen. We bieden verschillende mogelijkheden aan. Of het nu gaat om intieme begeleiding tijdens de ceremonie, een sfeervolle invulling van uw receptie of een swingend en groovend feest, de Best Wedding Band weet het allemaal zeer smaakvol en professioneel in te vullen.

Al uw wensen en voorkeuren zijn te bespreken. De basis van de Best Wedding Band bestaat uit een zangeres, pianist, bassist en drummer. Maar de mogelijkheden van verschillende bezettingen en formaties zijn eindeloos. Door ons grote netwerk van muzikanten kunnen wij bijvoorbeeld een gitarist uitnodigen. Stel u heeft iets speciaals met het geluid een saxofoon, dan kunnen wij een saxofonist toevoegen aan onze band. Alles is te bespreken en samen zullen we de mogelijkheden bekijken. Hieronder ziet u enkele voorbeelden.

Muziek tijdens de ceremonie

Een muzikale toevoeging aan de ceremonie brengt iets heel bijzonders met zich mee. De zangeres en pianist weten de gevoelige snaar elke keer weer te raken en daarmee de mensen te ontroeren. Juist die liedjes die voor u zo speciaal zijn vertolken zij als geen ander. Intiem en met gevoel. Overgebracht met pure emotie en met liefde voor het moment voor, tijdens en na het ja-woord. 

Luister hier naar een aantal audiofragmenten zoals deze ten gehoren gebracht kunnen worden tijdens de ceremonie:


Maar ook tijdens de receptie

Bent u op zoek naar gezellige achtergrondmuziek tijdens de receptie of het diner? Wij kunnen op zeer beschaafd volume spelen met complete bezetting of in een andere samenstelling. Heeft u minder ruimte? Kies dan voor ons trio met zang, piano en contrabas. Easy listening, jazzy en pop muziek. Alles is mogelijk en in overleg vinden we samen de juiste invulling en timing.

En zelfs tijdens het feest in de avond!

Voor het feest zijn wij ook uw juiste keuze. Door onze veelzijdigheid spelen wij van jazz en pop tot dansbare, groovende en swingende muziek. De avond bouwen wij smaakvol op en we spelen direct in op het verloop van de avond. Verzoeknummers? Openingsdans? Geen probleem! Zij staan voor energie, professionaliteit en een hoog muzikaal niveau.

Vraag hier uw offerte aan voor Best Wedding Band NL

 Waarom Best Wedding Band?

  • Professionele muzikanten 
  • flexibel en veelzijdig 
  •  muzikanten die de gevoelige snaar weten te raken
  • geschikt voor ceremonie, receptie en feest
E-mailen
Map
Info