D&S PROJECT


Een coverband met veel energie en enthousiasme

Dirk de Nijs en Sjoerd van Eijck zijn twee jonge muzikanten uit Breda die in september 2012 door het Breda Barst Festival zijn benaderd een concert te verzorgen. De band die zij hiervoor samen stelden beviel zo goed, dat deze is uitgegroeid tot een professionele coverband die met veel energie en enthousiasme van elke gelegenheid een groot feest weet te maken.

The D&S project bestaat uit zeven jonge, gepassioneerde en getalenteerde muzikanten die allen veel ervaring hebben in de muziek. Op festivals, grote/kleine feesten, cafés, bruiloften en recepties weten zij met hun indrukwekkende muzikale niveau overal een feeststemming te creëren om op te dansen. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit knallende funkmuziek met af en toe een greep uit andere genres zoals lekkere soul, classic disco en fijne jazz. De band krijgt het voor elkaar om geen dansvloer ongevuld te laten en van elke gelegenheid een groot feest te maken.

Niet alleen maar popmuziek

Daarnaast heeft The D&S Project ook een zachtere, jazzy kant in huis. Tijdens bijvoorbeeld een entree of een diner, verzorgt The D&S Project uw evenement met rustige jazzy popsongs. Op een aangenaam volume komt uw evenement op gang, waarna ze op subtiele wijze overgaan op swingende feestmuziek.

Bij The D&S Project draait de avond om u en uw wensen. De band zorgt niet alleen voor aangename muziek en een prettige sfeer, maar is flexibel, professioneel en gepassioneerd. Gepaste kleding en een nette uitstraling horen daarbij. Evenals een professionele geluidsinstallatie die van fluisterniveau tot concertvolume kwaliteit blijft bieden. Dankzij de verschillende mogelijkheden van The D&S Project kijken ze samen met u, wat uw wensen zijn, om uiteindelijk een onvergetelijk evenement te beleven. 

Vraag hier uw offerte aan voor D&S Project

E-mailen
Map
Info