Live achtergrondmuziek tijdens de receptie van uw bruiloft voor de perfecte sfeer.

Live achtergrondmuziek tijdens de receptie van uw bruiloft

Tijdens de receptie van uw bruiloft zorgt live achtergrondmuziek voor net dat beetje extra! De aanwezigheid van muzikanten geeft echt een andere sfeer in vergelijking met het opzetten van een CD met achtergrondmuziek. Bij Xperienza kunt u een jazz duo, trio of band boeken die prettige live achtergrondmuziek verzorgt tijdens uw receptie. 

Het oog wilt natuurlijk ook wat. Daarom zien de muzikanten er altijd op en top verzorgt uit. Daarnaast kunnen wij u ook een hoog muzikaal niveau garanderen. Wij werken namelijk alleen samen met muzikanten die gestudeerd hebben aan een conservatorium. 


Is jazz muziek niet helemaal je ding? Geen probleem! Je kunt ook kiezen voor live achtergrondmuziek van een duo of trio die meer hedendaagse muziek speelt of bijvoorbeeld een mooie mix maakt tussen verschillende stijlen muziek. 

Ook de bezetting kunt u naar eigen smaak invullen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een duo van saxofoon en gitaar, zang en piano of misschien indien uw budget het toe staat een kwartet met een drummer en contrabas erbij.


Meer informatie live achtergrondmuziek door een jazz duo https://www.xperienza.nl/jazzduo/

Meer informatie live achtergrondmuziek door een jazz band https://www.xperienza.nl/jazzband/

Meer informatie live achtergrondmuziek door een eigen samenstelling https://www.xperienza.nl/YOUR-OWN-XPERIENCE/


 

 

E-mailen
Map
Info