JAZZ TRIO ROMANELLO

 

Jazz trio voor bruiloft of bedrijfsfeest.

Bent u op zoek naar prettige live achtergrondmuziek? Dit jazz trio weet hier perfect invulling aan te geven. De bezetting bestaat uit saxofoon, gitaar en contrabas. Allemaal akoestische instrumenten. Dit betekend dat je dit jazz trio overal kunt neerzetten en dat het geluidsniveau altijd prettig blijft om naar te luisteren. Het is ook mogelijk dat het trio gedurende het evenement zich verplaatst naar een andere plek. 

Een professioneel jazz trio met ontzettend veel ervaring.

 Dit Trio draait al even mee en bestaat uit muzikanten die jazz gestudeerd hebben aan het conservatorium in Tilburg. Ze kennen elkaar dus al een tijdje en zijn alweer in 2010 begonnen met dit jazz trio. In de afgelopen jaren hebben zij gespeeld tijdens talloze recepties, bruiloften en borrels en weten zich dan ook prima aan te passen aan ieder evenement. 

Maatwerk is geen probleem.

Dit jazz trio speelt bekend en minder bekend jazz repertoire. Indien gewenst kunnen we, in overleg, het repertoire aanpassen naar uw smaak. Ook een andere bezetting is bespreekbaar. Kijk hiervoor ook op de pagina Your Own Xperience voor advies op maat. Samen kijken we dan naar de meest geschikte optie voor uw evenement. 


 Vraag hier uw offerte aan voor Trio Romanello

E-mailen
Map
Info