Brassband huren die uniek, en eigentijds is doet u bij Xperienza

Misschien bent u op zoek naar iets bijzonders voor uw evenement? Live muziek is dan een voor de hand liggende keuze. Maar in plaats van een coverband of een jazz band huren kunt u ook het huren van een Brassband overwegen. Dat is weer eens wat anders! Het valt op en is uniek in zijn soort!

Waarom zou je een brassband willen huren?

Een brassband is een band die voornamelijk bestaat uit blazers. Omdat in deze bezetting geen piano, drums of basgitaar zit is een brassband zeer flexibel in te zetten. Ook is een brassband volledig instrumentaal en kan het akoestisch spelen. Met andere woorden, je hoeft ook geen rekening te houden met het uit versterker van de instrumenten. Allemaal voordelen bij het inzetten van een brassband

Omdat je een brassband dus overal kunt plaatsen is de afstand tussen de band en het publiek behoorlijk klein. Dit zorgt voor meer interactie en entertainment. De muzikanten staan vaak tussen het publiek waardoor je een zeer persoonlijke energieke sfeer krijgt. 

Wat voor muziek speelt een brassband eigenlijk?

De meeste brassbands spelen muziek die de meeste mensen zullen associëren met jazz muziek of dixieland. Maar vandaag de dag zijn er ook steeds meer Brassbands die deze muziek combineren met meer hedendaagse muziek.

Een Brassband die zelfs bekend staat om het vertolken van bekende popnummers die iedereen kent is Dr. Brass. Zij spelen voornamelijk bekendere nummers en wisselen dit af met ook wat traditioneler repertoire. 

Voor meer informatie over Dr. Brass kunt u terecht op deze pagina.

Voor welke evenementen is Dr. Brass geschikt?

 Dr. Brass kan ingezet worden voor ieder denkbare gelegenheid. Of het nu gaat over het opvangen van gasten bij de ingang, tussen de gangen van uw diner, tijdens receptie van uw bruiloft, of tijdens het feest in de avond. Alles is mogelijk. 


 

 

E-mailen
Map
Info